Βαρύ πρόστιμο σε ψαροντουφεκά που αναζητούσαν Λιμενικό, δύτες και ελικόπτερο ενώ κρυβόταν σε beach bar

Ο Αχαιός ψαροντουφεκάς κρύφθηκε φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία.
NurPhoto via Getty Images

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση εξαφάνισης ενός ψαροντουφεκά στην Αχαΐα καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές αποφάσισαν την συγκεκριμένη επιβολή προστίμου καθώς ο άνδρας αποδείχθηκε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

Πιο αναλυτικά, ο 27χρονος άνδρας πατρινής καταγωγής ο οποίος είναι αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, πήγε για ψαροντούφεκο την Τρίτη και μετά από λίγο χάθηκαν τα ίχνη του, κάνοντας τους οικείους του να κινητοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε μετά, ο ίδιος βρισκόταν “κρυμμένος” σε beach bar, φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία. Ωστόσο τη στιγμή που αυτός κρυβόταν, οι Αρχές με τη συνδρομή σκαφών, βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτών δυτών και ελικοπτέρου, έψαχναν να τον βρουν.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό του θα επιφέρει πρόστιμο ύψους περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

“Εξαφάνιση ψαροντουφεκά στην Αχαΐα” – Τι ανέφερε ο θείος του

Στο Live News μίλησε σήμερα (13.06.2024) ο θείος του 27χρονου.
«Για ψαροντούφεκο είχαν πάει, τι φοβηθήκανε; Από κανένα Λιμεναρχείο που πήγε; Βγήκε από την θάλασσα το άλλο το παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω. Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει», ανέφερε.

Δημοφιλή