Βαρβάκειος: Πού οδηγούν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία της γυναίκας

Πρόκειται για μία εξηντάχρονη, την οποία κανένας συγγενής δεν έχει αναζητήσει μέχρι τώρα.
.
.
Eurokinisi

Προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ως το πιο πιθανό κίνητρο τής δολοφονίας της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, το πρωί της Τρίτης 13 Μαΐου, στην Πλατεία Βαρβακείου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αν και η νεκροψία - νεκροτομή έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 25 Mαΐου, οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα της, κάτι που απομακρύνει το σενάριο τής ληστείας.

Νωρίς το απόγευμα τής Τετάρτης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας, μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων της, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών. Πρόκειται για μία εξηντάχρονη, η οποία έμενε μόνη της και μάλιστα φαίνεται πως δεν είχε σχέση με συγγενικά της πρόσωπα, καθώς κανένας δεν την έχει αναζητήσει μέχρι τώρα.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας έλαβαν πληροφορίες για την καθημερινότητά της και από γείτονες στον τόπο κατοικίας της, αλλά και από καταστηματάρχες, οι οποίοι την έβλεπαν στο κέντρο της Αθήνας. Αναζητούν τώρα και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στα οποία ευελπιστούν να έχει απαθανατιστεί ο δολοφόνος της.

Δημοφιλή