Γερμανοί τουρίστες ήπιαν 1.254 ποτήρια μπύρας σε 3 ώρες και διέλυσαν το ρεκόρ Γκίνες

Οι 55 τουρίστες από την Γερμανία, έκαναν διακοπές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.
Witthaya Prasongsin via Getty Images

Μια ομάδα 55 Γερμανών που έκαναν διακοπές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, έκαναν πρόσφατα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό ποτηριών μπύρες που καταναλώθηκαν σε διάστημα τριών ωρών, 1.254.

Το γεγονός έλαβε χώρα στην Playa de Palma, μια περιοχή γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της και συχνά επικρίνεται ως πρωτεύουσα της Ισπανίας για «μεθυσμένο τουρισμό».

Οι 55 τουρίστες από τη Γερμανία που δεν γνωρίζονταν, συντονίστηκαν μέσω WhatsApp και συναντήθηκαν με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες που είχε κάνει μια ομάδα συμπατριωτών τους τον Ιούλιο, αναφέρει το Oddity Central.

Τον Ιούλιο, η πρώτη ομάδα είχε καταφέρει να καταναλώσει 1.111 ποτήρια μπύρες σε τρεις ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 55 τουρίστες πλήρωσαν λογαριασμό 2.380 ευρώ , αλλά κατάφεραν να σπάσουν το παλιό ρεκόρ.

Η προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και τελείωσε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι.

«Όλα πήγαν καλά, κανείς δεν έχασε την ψυχραιμία του ή βγήκε εκτός γραμμής», δήλωσε ο Kai Uwe Kahmann, ένας 62χρονος Γερμανός επιχειρηματίας και διοργανωτής της προσπάθειας.

Τα μέλη της ομάδας κατάφεραν να πιούν τουλάχιστον 10 ποτήρια μπύρας την ώρα. Η μέση κατανάλωση μπύρας ανά άτομο κατά τη διάρκεια των δυόμισι ωρών έφτασε τις 22 μπύρες.

Ο Kahmann είπε ότι συνήθως δεν πίνει τόσο πολύ και παραδέχτηκε ότι έπρεπε να κοιμηθεί στις 7 μ.μ. εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε ανανεωμένος και χωρίς να αισθάνεται hangover την επόμενη μέρα.

Δημοφιλή