Γιατί παραιτήθηκε ο γκέι συνοδός της βασίλισσας Ελισάβετ

Γιατί παραιτήθηκε ο γκέι συνοδός της βασίλισσας Ελισάβετ
Mark Cuthbert via Getty Images

Η δουλειά του Όλι Ρόμπερτς ήταν να συνοδεύει τη βασίλισσα σε όλες τις μετακινήσεις της και να εκτελεί άλλα καθήκοντα, όπως να παραλαμβάνει την αλληλογραφία της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και βγάζει για βόλτα τα αγαπημένα της σκυλάκια, ράτσας κόργκι.

Ο 21χρονος πρώην αεροπόρος της RAF, όμως, δεν έχει πλέον την τιμή να στέκεται ένα βήμα πίσω από τη βασίλισσα, καθώς επικρίθηκε για την υπερβολική του αγάπη για τη δημοσιότητα και το παλάτι δεν είδε με καλό μάτι ότι ο Ρόμπερτς είχε γίνει θέμα σε πολλά ΜΜΕ, κυρίως γκέι περιοδικά.

Instagram

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της daily mail, του είπαν ότι η δουλειά του δεν είναι να επικεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στον εαυτό του. Ο ίδιος δεν απάντησε στα αιτήματα της sun και της daily mail για δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα της απομάκρυνσής του από τη συνοδεία της βασίλισσας και μάλιστα έκλεισε τον λογαριασμό του στο instagram.

O Ρόμπερτς, που κατάγεται από την Ουαλία και είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ήταν ενθουσιασμένος με τη δουλειά που του προσφέρθηκε τον περασμένο Ιούνιο και η LGBT κοινότητα είχε εκφράσει την ικανοποίηση της που το παλάτι είχε επιλέξει έναν ανοιχτά γκέι άνδρα για να βρίσκεται κοντά στη βασίλισσα.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που η βρετανική βασιλική οικογένεια προσλάμβανε ένα ομοφυλόφιλο, καθώς και στο παρελθόν -από την βασιλομήτωρ μέχρι την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι οποίες είχαν γκέι βοηθούς- το παλάτι έχει αποδείξει ότι δεν κάνει διακρίσεις.

(Με πληροφορίες από daily mail)