Γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι κατέγραψε το σεξ για τον πιο απίστευτο λόγο

Προκαλώντας πολλές αντιδράσεις
The Independent

Ένας Ινδός επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι έχει ηχογραφήσει σεξουαλική πράξη του με γυναίκα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του φοβόταν το κίνημα #Metoo και μη κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Βαρούν Πάτρα είναι συνιδρυτής της εταιρείας εφημερίδων Homegrown και έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από μια γυναίκα που γνώρισε τον Νοέμβρη του 2018.

Η εν λόγω γυναίκα, η οποία δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομά της στην δημοσιότητα, παρουσίασε την δική της πλευρά της ιστορίας μέσω μια ανάρτησης στο facebook που κοινοποίησε η καλλιτέχνης Πριγιάνκα Πολ.

Στην ανώνυμη επιστολή εξηγεί πως εκείνη και ο Πάτρα πήγαν για δείπνο και αργότερα στο σπίτι της για να κάνουν σεξ. Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει, παρατήρησε πως εκείνος σταμάτησε μια ηχητική εγγραφή στο κινητό του, κάτι που εκείνος παραδέχτηκε.

«Όλο το σώμα μου μούδιασε. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ τι συνέβαινε αλλά ήξερα ότι αυτός πρέπει να φύγει αμέσως.» Η άγνωστη γυναίκα αναφέρει επίσης πως ο Πάτρα της παραδέχτηκε πως έχει ηχογραφήσει τις ερωτικές συναντήσεις του και με άλλες συντρόφους.

Όταν ο επιχειρηματίας απομακρύνθηκε από το σπίτι της εκείνη κάλεσε αμέσως έναν φίλο ο οποίος την ενημέρωσε πως αυτό που συνέβη ήταν ένα είδος σεξουαλικής κακομεταχείρισης. Η ανώνυμη γυναίκα μαζί με το πόστ μοιράστηκε και στιγμιότυπα από τις συζητήσεις της με τον Πάτρα στην εφαρμογή what’s up.

Ο ίδιος απάντησε σε συνέντευξη στο Rolling Stone στην Ινδία πως σε καμία περίπτωση δεν έκαναν κάτι χωρίς προστασία και χωρίς την συναίνεση της και παραδέχτηκε ότι έκανε την ηχογράφηση λόγω «φόβου».

«Ξέρω ότι είναι λάθος αυτό που έκανα αλλά φοβόμουν τι θα συμβεί αν κάνω σεξ με μια γυναίκα που δεν την ξέρω πολύ καλά και γνωρίζοντας ο ίδιος την δύναμη του κινήματος. Ήμουν εξαιρετικά ανήσυχος και φοβισμένος ότι οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα ανεξαρτήτως συναίνεσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου».

Το Βρετανικό συμβούλιο στην Ινδία, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα μια συνεργασία με την εταιρεία του Πάτρα δήλωσε πως θα ερευνήσει τους ισχυρισμούς.

Το Homegrown από την άλλη δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση σχετικά με τις κατηγορίες.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή