Κάποιοι λένε πως η μαγειρική είναι επιστήμη. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους για να αυξήσει την ποιότητα και την γεύση των πιάτων τους.
- Για μαλακά μπισκότα, λιώστε πρώτα του βούτυρο. Για πιο τραγανά, χρησιμοποιήστε βούτυρο θερμοκρασίας δωματίου
- Παγώστε πρώτα τα κρεμμύδια πριν τα κόψετε, για να αργήσει η διαδικασία απελευθέρωσης των ουσιών που ερεθίζουν τα μάτια
- Το αλάτι μπορεί να εξισορροπήσει την πικρή γεύση του καφέ, δοκιμάστε να ρίξετε μια μικρή κουταλιά αντί για ζάχαρη
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement