Δημοσίευμα της εφημερίδας Ελ. Τύπος έκανε σήμερα Δευτέρα λόγο για ταξίδι του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στη Βενεζουέλα παρέα με Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου ο οποίος έχει εμπειρία σε ζητήματα offshore εταιριών.

Στην απάντησή του ο κ. Παππάς μιλώντας στον RealFm είπε πως «αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει. Υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα. Τότε, υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό».

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή τη δηλώση έρχονται να συμπληρωθούν μετάξυ και των αντιδράσεων φυσικά από πολιτικά κόμμα οι αντιδράσεις χρηστών στα social media.