Ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον κατοίκων και φαν στην Ύδρα, όπου εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιεί γυρίσματα για τη νέα του ταινία The Ridders. Η εκπομπή Live News βρέθηκε στο νησί, καταγράφοντας την 8η ημέρα των γυρισμάτων στα γραφικά σοκάκια και το λιμάνι της Ύδρας.
Κατά τα διαλείμματα, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνοδευόμενος για πρώτη φορά από τη σύντροφό του, Ινές Ντε Ραμόν, με την οποία χαιρετούσαν τους συγκεντρωμένους θαυμαστές και την κάμερα. Το νησί έχει μετατραπεί σε μεγάλο κινηματογραφικό πλατό, με εντυπωσιακά σκηνικά, βοηθητικά κτίρια και πλήρη τεχνικό εξοπλισμό.
Μετά την Ύδρα, τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν στη Νέα Μάκρη από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2026 και στη συνέχεια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακολουθώντας την εξέλιξη της πλοκής. Ο Μπραντ Πιτ παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την παρουσία του και την αμεσότητά του με το κοινό.