Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 15χρονος την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 20 λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα, από έναν άγνωστο περίπου 50 ετών, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι, στην αρχή επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, στη στάση της Πλατείας Αιγύπτου κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως είπε ο 15χρονος μέσα στο λεωφορείο τον παρενόχλησε και εκείνος αμέσως κατέβηκε στη στάση της οδού Σκύρου, στην Κυψέλη. Όμως ο άγνωστος τον ακολούθησε, τον πλησίασε και πάλι και του έκανε προτάσεις για ερωτική συνεύρεση με αμοιβή. Το αγόρι αρνήθηκε κα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος στην Φωκίωνος Νέγρη.

Advertisement
Advertisement

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αμέσως στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στο μεταξύ ο άγνωστος είχε τραπεί σε φυγή και είχε εξαφανιστεί.

Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του χωρίς αποτέλεσμα. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ αγνώστου από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης.