Κατέληξε 62χρονη γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε τα ξημερώματα από αυτοκίνητο 23χρονης οδηγού στη Σκάλα Λακωνίας.
Οπως ενημερώνει η αστυνομία, στις 5:30 ώρα το πρωί, 23χρονη οδηγός που κατευθυνόταν από τη Σκάλα προς τη Σπάρτη έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, όταν εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει μια 62χρονη αλλοδαπή, η οποία περπατούσε εκείνη την ώρα στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.
Φως στα αίτια του θανάτου της 62χρονης αναμένεται να «ρίξει» η νεκροψία – νεκροτομή. Η 23χρονη οδηγός έχει συλληφθεί. Προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Ευρώτα