Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης Girls & Boys του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι στο Θέατρο Βασιλάκου – Μαριάννα Τόλη σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου, με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη από Το Metropolitan: The Urban Theater.
Η παράσταση σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπου περιόδευσε.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη με τη σκηνοθέτρια της παράστασης, Λητώ Τριανταφυλλίδου. Andreas Nikolareas

Στην παράσταση που σκηνοθετεί η Λητώ Τριανταφυλλίδου, η πρωταγωνίστρια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, ισορροπεί ανάμεσα στο χιούμορ, τη συγκίνηση και την αγωνία. Στην προσπάθειά της να ανασυνθέσει την ιστορία της, αξιοποιεί οπτικοακουστικά μέσα για να καταγράψει και να επανεξετάσει τις αναμνήσεις της. Φτιάχνοντας από την αρχή το παζλ της ζωής της μέσα από βίντεο, ήχους και εικόνες, γίνεται ταυτόχρονα αφηγήτρια, σκηνοθέτρια και θεατής της ιστορίας της.

Advertisement
Advertisement
Ο Πάνος Τριανταφυλλίδης, ο Πάνος Βλάχος, η Γωγώ Δελογιάννη και ο Χρήστος Κοντογεώργης. Andreas Nikolareas

Εκεί ήταν και σύντροφος της πρωταγωνίστριας, Πάνος Βλάχος. Το ζευγάρι, μετά από μια σύντομη περίοδο χωρισμού, επανασυνδέθηκε και μάλιστα ταξίδεψε μαζί το Πάσχα στο Μαρόκο, κάνοντας ταυτόχρονα αναρτήσεις από τα ίδια μέρη στο Instagram.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της πρεμιέρας ήταν και η Αναστασία Γιάμαλη, που συνδέεται με στενή φιλία με τον Πάνο Βλάχo και τον είχε πρόσφατα καλεσμένο στην εκπομπή της στο Mega.

H Αναστασία Γιάμαλη και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Andreas Nikolareas

Ένας άλλος πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του Πάνου Βλάχου, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, παρακολούθησε την παράστααση μαζί με τη σύντροφό του Άννα Μενεγάκου και την κόρη του Δέσποινα. 

Η Άννα Μενεγάκου με τον Σωτήρη Τσαφούλια και την κόρη του Δέσποινα. Andreas Nikolareas

«Είναι γιορτή όταν ξεκινάει μια παράσταση» δήλωσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στις τηλεοπτικές κάμερες αποφεύγοντας ευγενικά να μιλήσει για τον αγαπημένο της ο οποίος επίσης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. «Ο έρωτας λίγο τα θερμαίνει τα πράγματα, κάποιες φορές τα θολώνει, κάποιες φορές φτιάχνει ατμόσφαιρα» περιορίστηκε να απαντήσει χαμογελώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσή Βαρδινογιάννη- Νικόλαος Ντε Γκρες: Στο πάρτι γενεθλίων της Όλγας Κεφαλογιάννη (εικόνες)

Μονοψήφια ποσοστά για Big Brother, αλλαγή ισορροπιών στα πρωινά – Ρεκόρ για τον «Εκατομμυριούχο»