Η Ρία Ελληνίδου κάνει διακοπές στην Ταϊλάνδη, περνάει καλά και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το καλοκαίρι έφτασε νωρίτερα φέτος.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε σήμερα (21/2) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την παραλία Κοχ Σαμούι, φορώντας ένα μπικίνι με χρυσές αλυσίδες.

Advertisement
Advertisement

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος… με ήλιο κ χαμόγελο». Η τραγουδίστρια φαίνεται να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει δημοσιεύσει κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουν αρκετές αναρτήσεις από τις ίδιες τοποθεσίες.