Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την πόλη Σορούκ στην περιοχή του Νέου Καΐρου, όπου μία μητέρα παραδόθηκε στις αρχές και ομολόγησε τη δολοφονία των τριών ανήλικων παιδιών της, ηλικίας εννέα, οκτώ και έξι ετών.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al-Ahram, οι σοροί των παιδιών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Όπως αναφέρει το Masrawy, η γυναίκα παρουσιάστηκε στην αστυνομία μετά την πράξη της, δηλώνοντας ότι υπέφερε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία επιδεινώθηκαν λόγω των έντονων οικονομικών πιέσεων που αντιμετώπιζε.
Τα παιδιά φέρεται να εντοπίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια του διαμερίσματος, με εμφανή σημάδια στραγγαλισμού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Η εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, λαμβάνοντας καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως η μητέρα φαινόταν να πάσχει το τελευταίο διάστημα από κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές. Επιπλέον, αντιμετώπιζε σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες, όπως αναφέρθηκε, δεν της επέτρεπαν να καλύψει βασικές ανάγκες, όπως τα δίδακτρα των παιδιών της.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
Πηγή: Tesaaworld