apomakrense

Ηλικιωμένοι οι περισσότεροι από αυτούς, αγανακτισμένοι, υποστηρίζουν ότι τους διευκολύνει ώστε να ανεβοκατεβαίνουν, χωρίς να τις κουβαλούν κάθε φορά μαζί τους.
Οπως ανακοίνωσαν οι ουκρανικές και οι ρωσικές κατοχικές αρχές, που ελέγχουν αντίστοιχα την αριστερή και τη δεξιά όχθη του Δνείπερου.
"Σκυλιά έτρωγαν πτώματα στους δρόμους": οι μαρτυρίες όσων εγκατέλειψαν τη χώρα. Εχουν απομακρυνθεί 50 Έλληνες και άλλοι 22 ξένοι υπήκοοι με βοήθεια των ελληνικών αρχών.
Σε χειρουργικές επεμβάσεις υπεβλήθησαν οι δύο τραυματίες που αφίχθησαν χθες, στην ΜΕΘ του 401 διασωληνωμένος ο 59χρονος.
Δένδιας: «Ως Ευρώπη δεν έχουμε πάρει πολύ καλό βαθμό»
Πολλές επιχειρήσεις ξένων χωρών λαμβάνουν χώρα παράλληλα για την απομάκρυνση πολιτών ενώ βασικό ρόλο μεταξύ των χωρών της ΕΕ έχει η Γαλλία.
Από τους περίπου 150 Έλληνες ομογενείς που ζουν στο Σουδάν 74 έχουν δηλώσει πως θέλουν να το εγκαταλείψουν. Ακόμη δεν έχουν χειρουργηθεί οι δύο τραυματίες.
Ρωσόφωνοι αξιωματούχοι που ανακοίνωσαν το πέρας της επιχείρησης δεν έδωσαν πληροφορίες για τον συνολικό αριθμό των πολιτών.
Οι διορισμένοι από την Ρωσία επικεφαλής υποστηρίζουν πως οι "επιθέσεις" των δυνάμεων του Κιέβου θέτουν σε κίνδυνο τους αμάχους. Τι συμβαίνει στο μέτωπο της Χερσώνας.
Χιλιάδες παραμένουν εγκλωβισμένα και σε άμεσο κίνδυνο. Προκαλούν προβλήματα και στην συμφωνία για απομάκρυνση Αφγανών από το Πακιτσάν.