asteri-michelin

«Τα πρώτα εστιατόρια θα γίνουν γνωστά τον Ιούνιο»
Το πρώτο της λίστας είναι στην Ιμπιζα και στοιχίζει 1.500 ευρώ το άτομο.
Πελάτες του είναι ο Εμανουέλ Μακρόν κι ο Νικολά Σαρκοζί. Η ελληνική έκδοση του βιβλίου του «45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη» που προλογίζουν Γαβράς κι Αλιάγας έδωσε την ευκαιρία της συνομιλίας μαζί του.
«Πρέπει να ανεβαίνεις επίπεδο. Να αναζητάς πάντα την καλύτερη πρώτη ύλη, να βάζεις συναίσθημα στην μαγειρική σου και να μοιράζεσαι την χαρά με την ομάδα σου».
Η μετάβαση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, από τα πιάτα των 350 δολαρίων σε εκείνα των 3 δολαρίων.
Ο λόγος απόσυρσης και η αντίδραση του σεφ.
Και ο πρώτος Έλληνας που του απονέμεται αυτή η τιμή εκτός Ελλάδος.
Ενα μενού 16 συγκλονιστικών πιάτων περιμένει όποιον καταφέρει να φτάσει στο ασυνήθιστο εστιατόριο koks, στα νησιά Φερόε. Και
Ένας από τους διασημότερους σεφ παγκοσμίως, βραβευμένος με τα περισσότερα αστέρια της γαστρονομίας, ο Γάλλος Joel Robuchon
Δύο αστέρια για Σπονδή και Funky Gourmet, ένα για το Hytra, το Botrini’s και το Βαρούλκο Seaside, και διάκριση για το Αθήρι, το Nolan και το Οικείο.