eleesina-politistike-proteeoesa

«Η θνητότητά μας είναι ό,τι πιο δύσκολο έχουμε να μάθουμε, αλλά ταυτόχρονα μας κάνει όλους ίσους μεταξύ μας, σαν αδέρφια. Συμπάσχοντας, παρηγορούμε ο ένας τον άλλον».
Αφηγήσεις, παραδοσιακή μουσική, αρβανίτικα τραγούδια, performance, προβολές, αλλά και περιπατητική διαδρομή σε αγροκτήματα στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο.
Στη Βλύχα - Νεκροταφείο πλοίων της Ελευσίνας. Κείμενο Ευθύμης Φιλίππου, σκηνοθεσία Αργυρώ Χιώτη. Ερμηνεύουν Αγγελική Παπούλια και The Boy.
Η εφαρμογή είναι ο καρπός της ψηφιακής ένωσης της Ελευσίνας με το παράρτημα του ερευνητικού κέντρου «Αθηνά», στην Ξάνθη.
Η νέα παράσταση του σκηνοθέτη στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μεταμορφώνει τις αποθήκες του Παλαιού Ελαιουργείου σε ξενοδοχείο - φάντασμα.
Νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες με λοίμωξη του αναπνευστικού. Την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της.
Από την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα, την Εθνική Πινακοθήκη και το ΚΘΒΕ έως το αφιέρωμα Radio Days.
Από το Μυστήριο 44 Heiner Goebbels 7 Στήλες που μετατρέπει την Αποθήκη 2 του Παλαιού Ελαιουργείου σε τελεστήριο, μέχρι το Μυστήριο 17 Μελίνα.