ethelontismos

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού - για να είναι κάποιος εθελοντής πρέπει να έχει βαθιά λαχτάρα για τη ζωή και έντονη ανάγκη για το καινούριο.
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού: Ο εθελοντισμός είναι η δόξα του Homo politicus ( άνθρωπος πολίτης) και το requiem του Homo idiot (άνθρωπος ιδιώτης).
Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
Ο Δεσμός ολοκληρώνει τις δράσεις αποκατάστασεις με δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στο Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα
Μια ομάδα που αριθμεί πάνω από 300 ενεργά μέλη και πραγματοποιεί δράσεις για καλό σκοπό. Η ομάδα Πλάι Σου αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις της για να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί!
Η ομάδα Πλάι σου
Άρθρο του Γιώργου Σταμάτη, Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας - Εθελοντή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Χαρά Τζιουβάρα, μας μιλάει για το σπουδαίο έργο του Οργανισμού που φέτος βάζει τίτλο στην πορεία του «Όπου υπάρχουν άνθρωποι»!
Συνολικά 145 εθελοντές έδωσαν το ‘παρών’ στα προγράμματα της ΑΡΣΙΣ.
Για μια καλύτερη κοινωνία όπου δεν θα περισσεύει κανένας
Μάθετε πού μπορείτε να δηλώνετε σε ποιους τομείς επιθυμείτε να προσφέρετε βοήθεια. Εντυπωσιακή η συμμετοχή έως σήμερα.