evraioi

«Αφήστε τη Γάζα να ζήσει», «Οι εβραίοι λένε σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ». Χιλιάδες διαδηλωτές καταφθάνουν στη πρωτεύουσα ενόψει της ομιλίας Νετανιάχου στο Κογκρέσο.
Δύο κοινωνίες, δύο κοσμοθεωρίες με τόσο διαφορετικό τρόπο ζωής συγκρούονται στο Ισραήλ για το θέμα της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Τι υποστηρίζει ο ερευνητής.
Ο πρώτος εβραϊκός σύλλογος που έπαιξε στο γερμανικό Κύπελλο φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στην σκία του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.
H Truus Wijsmuller οδήγησε τους Εβραίους πρόσφυγες σε ασφαλές μέρος και αντιστάθηκε στον αρχιτέκτονα της «Τελικής Λύσης» του Αδόλφου Χίτλερ.
Οι εβραίοι ακτιβιστές ζητούν να τερματίσει το Ισραήλ τον «γενοκτονικό βομβαρδισμό παλαιστινίων αμάχων στη Γάζα».
Υπάρχει πάντοτε ένα ελληνικό φάρμακο για να ιάνει τις πληγές των Εβραίων και των Αράβων, για να τους βοηθήσει να βρουν έναν άλλο, δικό τους, καλύτερο δρόμο.
Ραγδαία αύξηση των περιστατικών σε βάρος Εβραίων και εβραϊκών «στόχων» - «Ο Εβραίος είναι για αυτούς το ίδιο το Ισραήλ, θεωρείται υπαίτιος για τη δολοφονία Παλαιστίνιων παιδιών».
Έγιναν 60 προσαγωγές, 9 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
"Είθε ο τζιχάντ εναντίον των εβραίων και των συμμάχων τους να επεκταθεί σε γη, θάλασσα και ουρανό...να σειστεί το έδαφος κάτω από αμερικανικές βάσεις, αεροδρόμια, πρεσβείες".