karaivaz

Το σκούτερ, με έναν αναβάτη, φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μέγιστης Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
Με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον ηθικό αυτουργό, οι δικηγόροι επισημαίνουν πως τυχόν διαρροές θα δυσχεράνουν το έργο τους.
Καταθέτει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, μετά την προφυλάκιση των δύο πρώτων κατηγορουμένων.Η μαραθώνια απολογία των δύο αδελφών και τα νέα στοιχεία.
Σύντομα ο ανακριτής θα καλέσει και τους άλλους τρεις που αναφέρονται στην δικογραφία, προκειμένου και εκείνοι να αναπτύξουν τις θέσεις τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος ετοίμαζει αποκαλύψεις σχετικά με την “Greek Mafia”.
Ακριβά αυτοκίνητα στην κατοχή του ενός εκ των συλληφθέντων για την δολοφονία Καραϊβάζ. Η περίεργή σχέση των δύο αδερφών και το προσκύνημα στην Τήνο.
“Θέλω μόνο να βρεθεί ο εντολέας” ξεσπά η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου.
Στη δικογραφία υπάρχουν λεπτομέρειες και για το πρόσωπο, που εικάζουν ότι είναι ο ηθικός αυτουργός.
Πως οι αρχές έφτασαν στους δύο υπόπτους ενώ επιμένουν πως πίσω από το συμβόλαιο θανάτου κρύβεται ένας νονός της νύχτας, έγκλειστος των φυλακών.
Η σύζυγος του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με αφορμή την σύλληψη δυο ατόμων για την δολοφονία του συζύγου της.