kim

Θα εκτεθούν στο "Μουσείο Φιλίας" μαζί με τα δώρα ξένων ηγετών:από το σεντάν Dynasty της Hyundai έως μια μπάλα με υπογραφή του Τζόρνταν. "Συγκρίσιμο του Λούβρου", λένε κρατικά ΜΜΕ.
Η πρώτη δεν τους άρεσε, τους έφεραν δεύτερη, την καθάρισαν εξονυχιστικά, είδαν εάν είναι αντοχής...Άνδρες της ασφάλεια του Κρεμλίνου κοιτούσαν σαστισμένοι (vid)
Πώς απάντησε ο ρώσος πρόεδρος σε δημοσιογράφους τις επιδιώξεις των δύο χωρών Η δήλωση Κιμ για τον "ιερό αγώνα του ρωσικού λαού και σρατού" από τον οποίο θα βγουν νικητές.
Το αντίτιμο που μπορεί να ζητήσει η Β.Κορέα για τα όπλα στην Ρωσία, ίσως τινάξει στον αέρα προσπάθειες 15 ετών για την αποτροπή ανάπτυξης και εμπορία όπλων μαζικής καταστροφής.
Η Κανάν φέρνει επικίνδυνες, σφοδρές βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους ακόμη και παλιρροϊκά κύματα σε μια χώρα με κακές υποδομές, εκτεταμένη αποψίλωση, ευάλωτη σε πλημμύρες.
Καθώς συνεχίζονται τα μεγάλης κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια των δυο χωρών. Παρουσία του Κιμ Γιονκ Ουν και της κόρης του η εκτόξευση, αναφέρουν τα κρατικά ΜΜΕ
Αναιρώντας τις μέχρι πρότινος επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι η πανδημία δεν είχε φτάσει στη χώρα.
Το φιλόδοξο project του στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι, όπως λέει, «επιτομή του σύγχρονου πολιτισμού».
Ένα συμβολικό μήνυμα αγνώστου (ως τώρα) περιεχομένου.