koloketha

Ο Χάνσεν πέρασε χρόνια σχεδιάζοντας το μεγαλεπίβολο εγχείρημά του, ονομάζοντας το σκαρί του που του χάρισε τον τίτλο «Μπέρτα».
Πολλά τα οφέλη για τον οργανισμό μας.
Μερικά υλικά στην Ελλάδα, όπως είναι η κολοκύθα και η γλυκοπατάτα, δεν τα έχουμε συνηθίσει στην κουζίνα. Ευτυχώς, με τον καιρό έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλο και περισσότερο στην διατροφή μας, τόσο σε αλμυρά, όσο και γλυκά.
Ο καιρός δεν λέει να μας κάνει την χάρη να κρυώσει για να αρχίσουμε να τρώμε σούπες, αλλά η εποχή της κολοκύθας έχει φτάσει και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο! Η σούπα αυτή συνδυάζει την γλυκιά γεύση της κολοκύθας με την έντονη γεύση που έχει το κάρυ. Αν θέλετε βάζετε και λίγο γάλα καρύδας μέσα και οι ακόμα πιο τολμηροί, μία πιπεριά τσίλι!
Η πορτοκαλί κολοκύθα είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα υλικά, δοκιμασμένη σε πίτες, σε σούπες, σε γλυκά. Τα τηγανητά sticks κολοκύθας θα σας μαγέψουν! Τα πεντανόστιμα, αυτά, sticks κολοκύθας τρώγονται σκέτα αλλά συνοδεύουν επίσης ιδανικά οποιοδήποτε ψητό κρεατικό ή ψάρι, δοκιμάστε τα ακόμη και σε σαλάτες! Επιλέξτε το σαν συνοδευτικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!
Η κολοκυθόσουπα από πορτοκαλί κολοκύθα είναι μια από τις ωραιότερες σούπες που έχετε γευτεί αλλά και μια πανεύκολη συνταγή για σούπα! Το γάλα καρύδας, ολοκληρώνει γευστικά την σούπα, εμπλουτίζοντας τόσο την υφή όσο και την γεύση και το τσίλι δίνει την απαραίτητη πικάντικη νότα ενισχύοντας τις γεύσεις!