moeseio-mpenake

Ο Λάνθιμος δεν έβαλε κανέναν περιορισμό στην ενδυματολόγο Χόλι Γουάντινγκτον. «Ήθελε απλώς να ανταποκρίνονται στην ιστορία με τον δικό τους τρόπο», όπως δήλωσε η ίδια.
Η Σχολή Καλών Τεχνών και Μαρμαρογλυπτικής του Πύργου Τήνου αποτελεί ένα από τα τρία μόνο σημεία στον κόσμο όπου εξασκείται αυτή η τέχνη.
Παρουσιάζεται σε έκθεση στο Ναύπλιο. Το εμβληματικό έργο βρίσκεται από το 2019 στη συμβολή των οδών Βασ. Όλγας και Βασ. Αμαλίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά το Barbican Centre του Λονδίνου παρουσιάζονται τον Ιούνιο στην Αθήνα.
Ένα ταξίδι (επαν)ανακάλυψης του έργου των εμβληματικών αυτών συνθετών, μέσα από τη ματιά του σήμερα και με τη χρήση της τεχνολογίας.
Ανήμερα της εθνικής επετείου, από τις 13:00 έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο.
Μία μεγάλη πολιτιστική προσπάθεια για να συνδεθεί η ελληνική αρχαιότητα με τη λογοτεχνία, τις τέχνες και την καθημερινότητα του ελληνικού Μεσοπολέμου.
Ο εξαιρετικός κατάλογος και η έκθεση «άνδρα πολύτροπον» που συνοδεύει έχει να κάνει με μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της οικονομικής - και όχι μόνο - ζωής του τόπου.
Η έκρηξη της ατομικής βόμβας μοιάζει με εκείνη του θανάτου ενός αστεριού σε μια έκρηξη σουπερνόβα, που αντί να αποκαταστήσει την κοσμική ισορροπία, προκαλεί αμετάκλητη ζημιά στη Γη.