nikos-chardalias

Η Ευαγγελία Μυγιάκη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Ιωάννα Μάστορα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Ρένα Βασιλάκη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Αλεξάνδρα Πάλλη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
O Μανώλης Σφακιανάκης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά.
Γιατί συμμετέχω στις εκλογές, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.Ενα Πρόγραμμα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας
Η Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη-Πικρού είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.
Η Άννα Μαρία Τσικρικώνη-Φλώρου είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Βορείου Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Πατούλη. Όσα λέει για τον Νίκο Χαρδαλιά.