oikonomiko-foroem-delfon
Η Ελένη Ανδρεάδη αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχει η χώρα μας και η Μεσόγειος.
«Η επιχειρηματικότητα προχωράει μπροστά την κοινωνία, αν είναι σωστή και διαφανής. Και οι εταιρείες, οφείλουμε να δημιουργούμε την κουλτούρα αυτή.»
Από τις κυβερνήσεις που θα προκύψουν στις εκλογές στις δύο χώρες θα εξαρτηθεί, εάν θα αποδεχθούν αυτήν την πρωτοβουλία, σχολιάζει ο Ρόναλντ Μαϊνάρντους στη DW.
Μηνύματα από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον Συνήγορο του Πολίτη και την Πρόεδρο της Make a Wish σε στρογγυλό τραπέζι με συντονίστρια την Έμη Λιβανίου.
«Βλέπω έναν γραβατωμένο λαϊκισμό και έναν λαϊκισμό χωρίς γραβάτα, να παίζουν τη χώρα στα ζάρια», τόνισε από τους Δελφούς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Η Αντιπρόεδρος του Γερμανικού Ιδρύματος Bertelsmann σε μία συνέντευξη που αρχίζει από τα μέτωπα της Ουκρανίας για να καταλήξει στην σχέση ΗΠΑ-Γερμανίας και στην αγωνία του Ερντογάν.
O καθηγητής του LSE Κέβιν Φέδερστοουν, κάτοχος της έδρας «Ελευθέριος Βενιζέλος» απαντά: Τελείωσε η κρίση στην Ελλάδα; Πως μας βλέπει ο κόσμος; Συγκρίνονται Μητσοτάκης - Παπανδρέου;
Εξακόσιες εγγραφές από όλο τον κόσμο για τη συζήτηση που διοργάνωσε η PeopleCert στο Delphi Economic Forum.
Φορτισμένη αλλά παραγωγική αντιπαράθεση της Δόμνας Μιχαηλίδου με τον Κώστα Γιαννόπουλο από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, παρουσιάστηκαν στοιχεία των δύο πρωτευουσών, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του πρώην αντιδημάρχου Παρισιού, Ζαν Λουί Μισικά.