stelios-petsas

Η πολιτική επιβίωση εξαρτάται από την ικανότητα προσαρμογής του συνόλου της πολιτικής δράσης στις επιταγές της κοινωνικής πραγματικότητας.
«Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη»
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Στέλιος Πέτσας κάνει έναν απολογισμό της τριετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Κανένα ζώο αδέσποτο. Κανένα ζώο κακοποιημένο», το μήνυμα της κυβέρνησης.
Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθούν οι περιορισμοί ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο κάθε περιοχής.
«Δεν πρέπει να αφήσουμε μια συνάντηση λίγων ωρών να απειλήσει τις ζωές μας και να καταστρέψει όλα όσα πετύχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες.»
Μπορεί να υπάρξουν και για άλλα τοπικά lockdown, αν χρειαστεί, είπε. Ο πρωθυπουργός θα εμβολιαστεί πριν το τέλος του έτους.
Όλα θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις των ειδικών – Τα πρώτα εμβόλια στη χώρα αναμένονται έως το τέλος του έτους.
«Πονοκέφαλος» στην κυβέρνηση για το θέμα των εκκλησιών. Νέα επικοινωνία εντός της ημέρας του Κ. Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο - Δεν θα αλλάξουν οι ώρες της απαγόρευσης μετακινήσεων παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Σε λειτουργία από 15/12 οι υπηρεσίες για την περιποίηση νυχιών.
Τι είπε ο Σ. Πέτσας για τις μετακινήσεις των πολιτών τα βράδια των ρεβεγιόν – Αυστηρές συστάσεις του Α. Γεωργιάδη για την τήρηση των μέτρων και τη λειτουργία του click away.