zemarika
Μεγάλη αγωνία για το άτυχο παιδί που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου.
Μετά απ' αυτό, δεν θα μαγειρέψουμε ποτέ ξανά την πάστα μας με τον ίδιο τρόπο.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Και καρυδόπιτα με κονιάκ και σοκολατένιο γλάσο.
Οι περισσότεροι από εμάς μαγειρεύουμε τα μακαρόνια μας λάθος.
Eχει συμβεί σε όλους μας...
Με την παγκόσμια παραγωγή σκληρού σιταριού να βρίσκεται σε χαμηλό 22 ετών, οι ιταλικές εταιρείες ζυμαρικών αγοράζουν αλεύρι από την Τουρκία.
Θα προσθέσουμε πεπεροντσίνο, σκορδάκι και δενδρολίβανο.
Ας αποχαιρετήσουμε το πολτώδες ζυμαρικό και τα «πλαδαρά» λαχανικά.
Η συμβουλή του Παρίζι προκάλεσε την έντονη αντίδραση κορυφαίων Ιταλών σεφ προεξέχοντος του φημισμένου με αστέρι Michelin σεφ Αντονέλο Κολόνα.