Γύρισαν σκληρό πορνό στο τρενάκι της "Πέππα το γουρουνάκι"

Γύρισαν σκληρό πορνό στο τρενάκι της "Πέππα το γουρουνάκι"
Twitter

Ροζ ταινία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Epping Ongar Railway στο Έσεξ, στον οποίο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα την αγαπημένη γουρουνίτσα των παιδιών "Πέππα το γουρουνάκι", γύρισε γνωστή εταιρία παραγωγής.

Μπορεί ο λόγο σιδηροδρομικός σταθμός να φιλοξενεί παιδιά που παίζουν ανάμεσα στους ήρωες της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, ωστόσο οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν την άδεια σε μία καναδική εταιρία παραγωγής να γυρίσει ταινία, στην οποία η Amirah Adara ντυμένη μαθήτρια συνευρίσκεται ερωτικά με τον Danny D σε ένα από τα τρένα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η ταινία έχει γίνει ήδη viral καθώς περισσότεροι από 235.000 χρήστες την έχουν δει. Το Epping Ongar Railway τέθηκε σε λειτουργία το 1865 μέχρι που σταμάτησε να μεταφέρει επιβάτες το 1994.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος, Dean Walton, πολλές είναι οι φορές που το σημείο έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους, αλλά η απόφαση για την μαγνητοσκόπηση ερωτικής ταινίας ήταν λάθος. "Ζητούμε συγγνώμη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τέτοια παραγωγή", διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ:mirror.co.uk

Δημοφιλή