Robbie Williams: «Eλλάδα είσαι μαζί μου; Άφησε με να σε διασκεδάσω!»

Robbie Williams: «Eλλάδα είσαι μαζί μου; Άφησε με να σε διασκεδάσω!»
Let Me Entertain You

..."Let me entertaιn you ", μας παρότρυνε, όπως κάνει άλλωστε και με τον τίτλο της περιοδείας του ο Robbie Williams... και ο ίδιος δεν αρκέστηκε στο να μας διασκεδάσει απλώς... "Έβαλε φωτιά" στη Μαλακάσα με την πληθωρική του παρουσία, το εκκεντρικό του ντύσιμο και τις μοναδικά εκφραστικές του ερμηνείες! Σε ένα υπερθέαμα που τα είχε όλα! Άρτια μουσική απόδοση και παρουσία, αλλά και αναπάντεχα οπτικά εφέ.

Εισβάλλοντας κυριολεκτικά πάνω στη σκηνή, μέσα σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας σμόκιν, ο Robbie Williams αιχμαλώτισε το κοινό- που άγγιζε τα 30.000 άτομα- με το στυλ, την κίνηση, τη θεατρική του παρουσία και την ιδιαίτερη επαφή που απέκτησε μαζί του.

Πάνω σε ένα διάδρομο 15 μέτρων, που απλωνόταν από τη σκηνή και κατέληγε μπροστά στον κόσμο που τον αποθέωνε - ο Robbie Williams τραγουδούσε, χόρευε και επικοινωνούσε μουσικά με το κοινό με έναν απαράμιλλο τρόπο, σε σημείο που το ίδιο το κοινό συμμετείχε στο σόου, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο απόλυτος "περφόρμερ" "τράβηξε" με ρυθμό πάνω στη σκηνή μια νεαρή θαυμάστρια του, η οποία για τα επόμενα 5 λεπτά συμμετείχε μαζί του στην ερμηνεία και τα χορευτικά μιας μεγάλης επιτυχίας του, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τις Ελληνίδες.

Όμως ο Robbie Williams, στη σκηνή του Terra Vibe, δεν σταμάτησε να χαρίζει εκπλήξεις στους θαυμαστές του. Παρουσίασε τον πατέρα του Pete Williams, και οι δυο τους - πατέρας και γιος- τραγούδησαν μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

Χορεύτριες και χορευτές, καθώς και μια πολυμελής μπάντα, πλαισίωνε την σκηνική παρουσία και τα τραγούδια του Williams, ο οποίος ήταν αεικίνητος και εκφραστικός σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Έσπευσε να ξεκαθαρίσει ωστόσο, ότι παρά την τόση ενέργεια που διαθέτει δεν παίρνει ναρκωτικά. Δήλωσε απόλυτα ενθουσιασμένος με το κοινό και ...ζήτησε συγνώμη που δεν είχε έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα.

Έτσι, στην παρθενική του εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος, ο λαμπερός καλλιτέχνης υποσχέθηκε μια επόμενη εμφάνισή του στη χώρα μας σε 18 μήνες από σήμερα.

Ο Robbie Williams - του οποίου η περιοδεία ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο στη Νέα Ζηλανδία-θεωρείται ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία και ο πιο επιτυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Με περιουσία που αγγίζει τα 220 εκ. δολάρια, ο Βρετανός σόουμαν, μπήκε το 2006 στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα!

Έχει 17 BRIT Awards περισσότερα από κάθε άλλον και 8 ECHO Awards. Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, με τη σύζυγο του, την αμερικανίδα ηθοποιό Αΐντα Φίλτζ και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Νωρίτερα, στη σκηνή του Terra Vibe, είχαν εμφανιστεί τα Ελληνικά συγκροτήματα Ex-Girlfriend's Perfume και Incosistensies , ενώ ακολούθησε η " μαγική μικρή ολλανδέζα", όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, μια καλλιτέχνης με ιδιαίτερο φωνητικό στυλ και ικανότητες, η αισθαντική Sharon Kovacs.

Η 25χρονη Kovacs, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά στη χώρα μας - είχε ερθει ξανά την περασμένη άνοιξη για μια εμφάνιση στον Βοτανικό- με τον χαρακτηριστικό γούνινο μανδύα της, και μάγεψε με την σπάνια και ιδιαίτερη φωνή της όσους παραβρέθηκαν στη συναυλία της Μαλακάσας.

"Μια μαύρη φωνή σε ένα λευκό κορμί ", που εντυπωσιάζει τους πάντες στο άκουσμά της, είναι σίγουρα ο λόγος που έχει αποδοθεί στην Kovacs ο τίτλος της νέας Amy Winehouse.

Οσοι βρέθηκαν στη Μαλακάσα πάντως, σίγουρα βίωσαν μια μοναδική βραδιά που θα θυμούνται για καιρό.

Δυνατές μουσικές στιγμές και εντυπωσιακό θέαμα χθες, στα 20α γενέθλια του Ροκ γουέιβ Φέστιβαλ και την πληθωρική προσωπικότητα του Ρόμπι Γουίλιαμς σε ρόλο πρωταγωνιστή.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή