Οι «Σύζυγοι του Instagram» μιλούν για το μαρτύριο που ζουν με τις γυναίκες τους

Οι «Σύζυγοι του Instagram» μιλούν για το μαρτύριο που ζουν με τις γυναίκες τους
The Mystery Hour

Σίγουρα έχετε κάποιον στην παρέα σας και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνο ένας. Για την ακρίβεια, ίσως είσαι κι εσύ ο ίδιος.

Ο Instagram Husband, για τον οποίο και ο λόγος, είναι ο σύζυγος που μαζί με τη γυναίκα του παντρεύτηκε και το «άρρωστο» κόλλημά της με το Instagram. Πρέπει να έχει πάντα το κινητό στο χέρι και να είναι έτοιμος να τη φωτογραφίσει όπου του ζητήσει, να περιμένει μέχρι αυτή να βγάλει 45 λήψεις του καπουτσίνο του για να τον πιει, να παίρνει πρωτοβουλίες και να την βγάζει «αυθόρμητες» φωτογραφίες όταν βρίσκονται σε μέρη που αυτή θεωρεί όμορφα και φυσικά να ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά το καλό της προφίλ και τις γωνίες που την κολακεύουν και να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν like στη φωτογραφία της -οι βετεράνοι αφήνουν και σχόλιο.

Σας θυμίζει κάτι τώρα; Φυσικά και σας θυμίζει.

Το The Mystery Hour, ένα βραδινό talk show που προβάλλεται στο Springfield της Αμερικής («το καλύτερο και το μοναδικό talk show της πόλης», όπως αναφέρει το κανάλι του στο YouTube) αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο για αυτόν το μπελά που έχουν βρει χιλιάδες άντρες ανά τον κόσμο, μέσα από το οποίο όχι μόνο κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά αλλά και τους προτρέπει να «βρουν βοήθεια σήμερα» στο ειδικά σχεδιασμένο site που δημιούργησε η εκπομπή για αυτό τον λόγο, το InstagramHusband.com.

«Πίσω από κάθε όμορφο κορίτσι στο Instagram, βρίσκεται ένας τύπος σαν εμένα κι ένας τοίχος από τούβλα», εξομολογείται ο Jeff στην αρχή του βίντεο. Το οποίο, προφανώς, είναι σατιρικό. Ή μήπως όχι;