Δείτε ταυτόχρονα με την Αγγλία το νέο special επεισόδιο του Sherlock, «The Abominable Bride»

Δείτε ταυτόχρονα με την Αγγλία το νέο special επεισόδιο του Sherlock, «The Abominable Bride»
bbc

Όποιος είναι φανατικός του «Sherlock», δηλαδή οι περισσότεροι από εμάς, περιμένει με ανυπομονησία το νέο special χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, Sherlock: The Abominable Bride. Λίγο πριν παιχτεί ταυτόχρονα Αγγλία και στην Ελλάδα, μέσα από τον OTE TV και το κανάλι OTE CINEMA 4HD, πριν ακόμα προβληθεί στην Αμερική, παίρνουμε μία μικρή γεύση του τι θα δούμε από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Το μεμονωμένο special επεισόδιο γυρίζει τον Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) και τον John Watson (Martin Freeman) στη Βικτωριανή Αγγλία του 19ου αιώνα, ως ένα φόρο τιμής στην πρωτότυπη ιστορία του Sir Arthur Conan Doyle. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, πέρα από την αλλαγή κλίματος, κοστουμιών και εμφάνισης, ο Sherlock αποκαλεί τον πιστό σύντροφό του «Dr. Watson» και όχι «John», όπως έκανε στην εκσυγχρονισμένη σειρά του BBC.

Το trailer δείχνει τους δύο τους να τρέχουν σε ομιχλώδη σοκάκια, να συζητούν για φαντάσματα του παρελθόντος και τον Sherlock να δίνει μια «σκοτεινή» απάντηση στην ερώτηση του Watson «Ποιος σε έκανε έτσι;», αφήνοντας χώρο για πολλές εικασίες και ερμηνείες: «Τίποτα δεν με έκανε έτσι, εγώ με έκανα».

«Το special επεισόδιο θα είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό», είπε πρόσφατα ο δημιουργός της σειράς, Steven Moffat, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα υπάρχει συνέχεια σε αυτό το μοτίβο και το επεισόδιο θα είναι απλά ένα διάλειμμα πριν τη συνέχεια της σειράς. «Δεν θα κάναμε την ιστορία που κάνουμε, με τον τρόπο που την κάνουμε, αν δεν είχαμε αυτό το special. Δεν είναι κομμάτι της σειράς των τριών επεισοδίων».

Το Sherlock: The Abominable Bride θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στην Αγγλία και την Ελλάδα την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου και μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στο OTE CINEMA 4HD την ίδια μέρα στις 23:00, πριν ακόμα προβληθεί στην Αμερική.

Δημοφιλή