Σεισμοί στο Μπάκιγχαμ από το ημερολόγιο ανήλικης σκλάβας του σεξ που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου

Σεισμοί στο Μπάκιγχαμ από το ημερολόγιο ανήλικης σκλάβας του σεξ που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου
Twitter

Έντονη αμηχανία προκαλεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το ημερολόγιο της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία ούσα ανήλικη αποτέλεσε «σκλάβα του σεξ» για τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Επστάιν και τους πλούσιους και ισχυρούς φίλους του – μεταξύ των οποίων θεωρείται πως βρiσκόταν και ο πρίγκιπας Άντριου, πέμπτος στη σειρά διαδοχής.

Σε σχετικά δημοσιεύματα προβαίνει μεγάλη μερίδα του βρετανικού Τύπου, με τo RadarOnline.com δημοσιεύει το μυστικό ημερολόγιο της Ρόμπερτς, όπου παρουσιάζονται πολλές «άβολες» λεπτομέρειες, όπως τα καθημερινά της καθήκοντα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν μασάζ, σεξ και ντύσιμο του Έπσταϊν.

Παράλληλα, άλλο ένα από τα καθήκοντα της Ρόμπερτς ήταν να βρίσκει νέες «σκλάβες» για τον Έπσταϊν: «πρόσφερα χρήματα σε κορίτσια για να έρθουν να συναντήσουν τον αξιότιμο φίλο μου και τους έλεγα ότι θα τους μάθω πώς να κάνουν μασάζ» γράφει. «Ουδέποτε υπήρξε κοπέλα που είπε “όχι” κάποια στιγμή, ή που δεν ήθελε να συμμετάσχει σε ερωτικό μασάζ».

Η Ρόμπερτς ήταν το «top girl» στο «χαρέμι» του Έπσταϊν. Η ίδια περιγράφει μια ημέρα κατά την οποία η Γκισλέιν Μάξγουελ (η οποία φέρεται να την είχε «προσλάβει» σε ηλικία 15 ετών) μπήκε στο δωμάτιό της και της είπε ότι θα χρειαζόταν ένα νέο φόρεμα το οποίο θα μπορούσε να φορέσει για να «χορέψει με έναν πρίγκιπα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Έπσταϊν και οι φίλοι του έκαναν τα κορίτσια να «νιώθουμε ξεχωριστές, αλλά και απαίσια την ίδια στιγμή...ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι άνδρες με λάτρευαν, και πολλά άλλα κορίτσια σαν εμένα, μας έκαναν να νιώθουμε ότι δεν ήμασταν τόσο αταίριαστες τελικά. Αυτή ήταν η καλή πλευρά αυτών των αρπακτικών, η άλλη πλευρά ήταν να μαθαίνουμε να υποβαθμίζουμε τους εαυτούς μας ηθικά και να καταλήγουμε και άλλα χαμένα κορίτσια στην αλυσίδα των θυμάτων νόμιμου βιασμού».

Όσον αφορά στην επαφή της με τον πρίγκιπα Άντριου, η ίδια αναφέρει ότι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια αυτού και των φίλων του ήταν το μάντεψε την ηλικία». «Μάντεψε 17 και η Γκισλέιν γέλασε, λέγοντας ότι “θα είναι σύντομα πολύ μεγάλη” και του είπα ότι στην πραγματικότητα ήμουν μόνο 16».

Ο πρίγκιπας στη συνέχεια την πήγε στο Club Tramp, όπου τους πήρε ποτό. «Ήταν ο χειρότερος χορευτής που είχα δει ποτέ» σημειώνει.

Μετά την επιστροφή στο σπίτι, η Ρόμπερτς αποκαλύπτει λεπτομέρειες: «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να δώσω ένα καλό σόου για αυτόν, βγάζοντας αργά τα ρούχα μου και αρχίζοντας να ετοιμάζω το μπάνιο. Το δωμάτιο γρήγορα γέμισε ατμούς, καθώς γύρισα στον Άντριου και άρχισα να φιλώ τον λαιμό του και να τον γδύνω. Χάιδευε κάθε μέρος του γυμνού μου σώματος, γεμίζοντας το κεφάλι μου με ατελείωτα κομπλιμέντα για τη σιλουέτα μου».

Στο μπάνιο συνέχισαν με προκαταρκτικά και στη συνέχεια έκαναν σεξ. «Δεν διήρκεσε πολύ, όταν τελείωσε δεν ήταν ο ίδιος τύπος που είχα γνωρίσει τις τελευταίες ημέρες. Αντ'αυτού, ντύθηκε γρήγορα, χαιρέτησε και βγήκε από την κρεβατοκάμαρά μου, ενώ ο οδηγός τον περίμενε έξω».

Ο πρίγκιπας Άντριου, η Μάξγουελ και ο Επστάιν απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρόμπερτς.

Δημοφιλή