ΔΙΕΘΝΕΣ
13/10/2016 04:32 EEST | Updated 13/10/2016 04:33 EEST

Σωρεία κατηγοριών κατά Τραμπ από γυναίκες. «Φλέρταρε» μπροστά στην κάμερα με 10χρονη

Joe Raedle via Getty Images
LAKELAND, FL - OCTOBER 12: Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a campaign rally at the Lakeland Linder Regional Airport on October 12, 2016 in Lakeland, Florida. Trump continues to campaign against Democratic presidential candidate Hillary Clinton with less than one month to Election Day. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

Μετά την δημοσίευση ηχητικού υλικού στο οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, ακούγεται να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι θωπεύει και φιλά γυναίκες χωρίς την συγκατάθεσή τους, βγήκαν στο φως νέες παλαιότερες υποθέσεις στις οποίες ο μεγιστάνας φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες και να αντικειμενικοποίησε σεξουαλικά ένα δεκάχρονο κορίτσι.

Μέχρι στιγμής, ο Τραμπ κατηγορείται...

  • Από δύο πρώην Μις ΗΠΑ ότι μπήκε επίτηδες στα καμαρίνια τους την ώρα που άλλαζαν ρούχα. Τότε ήταν ανήλικες.
  • Δύο γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ο υποψήφιος τις άγγιξε και τις φίλησε χωρίς την συγκατάθεσή τους. Σε μία περίπτωση το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το θύμα βρισκόταν στην πρωτη θέση αεροπλάνου.
  • Μια γυναίκα που κατηγορεί τον μεγιστάνα ότι την θώπευσε σε μια εκδήλωση στο κτήμα Mar A Lago στην Φλόριντα.
  • Μια δημοσιογράφο του περιοδικού People που ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της επιτέθηκε σεξουαλικά λίγα λεπτά πριν από μια προγραμματισμένη συνέντευξη με τον ίδιο και την σύζυγό του, Μελάνια.
  • Χρήστες του διαδικτύου που εντόπισαν βίντεο στο οποίο ο Τραμπ σχολίασε την εμφάνιση ενός δεκάχρονου κοριτσιού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε το 1992, στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Entertainment Tonight, όταν ο μεγιστάνας ήταν 46 ετών. Σε ένα απόσπασμα εμφανίζεται μια ομάδα 10χρονων κοριτσιών και ο Τραμπ ρωτάει το ένα εάν θα ανέβει από τις κυλιόμενες σκάλες. Όταν το παιδί απαντάει καταφατικά, εκείνος έκανε την εξής «αηδιαστική δήλωση»: «Θα βγαίνω ραντεβού μαζί της σε 10 χρόνια. Το πιστεύεις;».