Απήγαγε μοντέλο για να την πουλήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο

Απήγαγε μοντέλο για να την πουλήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο
POLIZIA DI STATO

Μία 20χρονη από τη Βρετανία η οποία εργάζεται ως μοντέλο απήχθη όταν επισκέφθηκε την πόλη του Μιλάνου προκειμένου να πάρει μέρος σε κάστινγκ.

Όταν το κορίτσι επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα προκειμένου να λάβει μέρος στην ακρόαση δύο ανδρες της επιτέθηκαν και αφού την νάρκωσαν και της έβαλαν χειροπέδες, την έβαλαν σε μία βαλίτσα και την μετέφεραν σε ένα απομονωμένο σπίτι βορειοδυτικα του Τορίνο. Μέχρι στιγμής, οι αρχές έχουν συλλάβει τον Λούκαζ Χέρμπα, ετών 30, ο οποίος διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 20χρονη Βρετανή παρέμεινε δεμένη σε μία ξύλινη συρταριέρα για έξι ολόκληρες ημέρες μέχρι να αφεθεί, τελικά, ελεύθερη και να οδηγηθεί στο βρετανικό προξενείο από τον ίδιο της τον απαγωγέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο απαγωγέας της χρησιμοποιώντας έναν κρυπτογραφημένο λογαριασμό ζήτησε περίπου 300.000 δολάρια από τον ατζέντη της κοπέλας προκειμένου να μην την πουλήσει σε... δημοπρασία. Ο ίδιος συστήθηκε ως μέλος της οργάνωσης «Black Death Group» η οποία δρα στο σκοτεινό διαδίκτυο. Ωστόσο, όταν ο ίδιος έμαθε πως η γυναίκα ήταν μητέρα ενος μικρού παιδιού το μετάνιωσε.

Ειδικότερα, το θύμα μιλώντας στις αρχές ανέφερε πως ο απαγωγέας τής είχε πει πως πρόκειται να την αφήσει ελεύθερη καθώς τόσο εκείνος όσο και η οργάνωσε δεν γνώριζαν πως είναι μαμά. Έτσι πήρε την απόφαση να την αφήσει ελεύθερη ενώ πήρε την πρωτοβουλία να την οδηγήσει έως το βρετανικό προξενείο όπου και τελικά συνελήφθη. Οι έρευνες συνεχίζονται σε Πολωνία και Αγγλία.

Δημοφιλή