chat icon

Με δυο ξεχωριστές συναυλίες το Σπίτι του Ελύτη – Μουσείο δίνει το στίγμα της λειτουργίας του τον Ιούλιο στην πόλη της Αθήνας.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/eykainiasteke-to-neo-spiti-toe-elete-moeseio-sten-plaka_gr_67279434e4b0c08c52a5819b

Advertisement
Advertisement

 

Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 20.00

Συναυλία στην αυλή

«Ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα»

Μαρίνα, Ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα, Του μικρού βοριά, Με την πρώτη σταγόνα της βροχής, Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα, Τύχη και άλλα αγαπημένα τραγούδια σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Γιώργου Κουρουπού θα παρουσιαστούν μαζί με τραγούδια των ίδιων συνθετών σε ποίηση Λόρκα, Παλαμά και Αναγνωστάκη.

Τραγουδά η Θεοδώρα Μπάκα

Advertisement

Παίζει πιάνο η Μαρία Παπαπετροπούλου

Κρατήσεις εδώ:

Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 20.00

Advertisement

Συναυλία στην αυλή

YOUKALI, η χώρα των επιθυμιών μας

Από το Youkali του Kurt Weil στο Hymne d’ amour της Edith Piaf και από το Les chemins de l’amour του Fr. Poulenc, ή το Septembre της Barbara στα Έξι τραγούδια για…γαλλικά ποντίκια του Γιώργου Κουρουπού και στην Οδό ονείρων του Μάνου Χατζιδάκι.

Advertisement

Τραγούδια γαλλικά, από το μιούζικαλ, την όπερα, τον κινηματογράφο μαζί με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια παρουσιάζουν οι:

Anna Maier, τραγούδι  

Γιάννης Τσανακαλιώτης, πιάνο

Advertisement

 

Advertisement

 

Κρατήσεις εδώ:

Advertisement