Τεράστια αντιτρομοκρατική επιχείρηση ξέσπασε την Τετάρτη στην πόλη Βασάι-Βιβάρ, λίγο έξω από τη Βομβάη, όταν ένας πρώην στρατιωτικός της Εθνικής Ασφάλειας Συνόρων ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία δύο ύποπτων ανδρών στο δρόμο, που φορούσαν γιλέκα βομβιστών αυτοκτονίας
Η δημόσια εμφάνισή τους με μεταμφίεση οπλισμένων μαχητών – λόγω γυρισμάτων – δεν αποδείχθηκε καλή ιδέα για τους δύο Ινδούς ηθοποιούς, που προκάλεσαν μεγάλο πανικό και την επιδρομή της αστυνομίας. Οι δύο άνδρες απλώς περπατούσαν, προσπαθώντας να αγοράσουν τσιγάρα όταν ξαφνικά βρέθηκαν στο στόχαστρο των δυνάμεων ασφαλείας, οι οποίες έσπευσαν να αποτρέψουν μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση.
After an hour-long search operation, #Mumbai police arrested 2 men suspected to be terrorists, but later turned out to be extras on the sets of Hrithik Roshan and Tiger Shroff's upcoming action film. #TV9News pic.twitter.com/o74uib9PQQ
— Tv9 Gujarati (@tv9gujarati) 29 Μαΐου 2019
Με τη βοήθεια υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο «υπόπτους» σε ένα λεωφορείο, στο οποίο είχαν επιβιβαστεί για να επιστρέψουν στο σημείο των γυρισμάτων της ταινίας.
Τελικά, οι διωκτικές Αρχές ανακάλυψαν ότι οι υποτιθέμενοι «τρομοκράτες», οι οποίοι ήταν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες του Μπόλυγουντ, Μπάλραμ Γκινβάλα και Αρμπάαζ Χαν, στην πραγματικότητα έπαιρναν μέρος στην επερχόμενη ταινία του Σιντχάαρ Ανάντ και ότι η μεταμφίεσή τους ήταν απλά μέρος του ρόλου τους.
Αυτό, πάντως, δεν εμπόδισε την αστυνομία της Βομβάης να προσαγάγει τους δύο ηθοποιούς για «δημιουργία πανικού και διατάραξη της ειρήνης μεταξύ των πολιτών».
Πηγή: RT