Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Προσθήκη της huffingtonpost.gr στην Google

Η Κάρμεν Ηλέκτρα επιστρέφει στις… ρίζες της με ένα νέο φωτογραφικό αφιέρωμα στο περιοδικό Playboy, σε ηλικία 54 ετών.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η Ελέκτρα πραγματοποίησε πρόσφατα φωτογράφιση για το εμβληματικό περιοδικό, αν και οι λεπτομέρειες του αφιερώματος κρατούνται αυστηρά μυστικές.

Advertisement
Advertisement

Η πρώην σταρ του «Baywatch» έχει ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό της ως δημοφιλής δημιουργός στο OnlyFans τα τελευταία χρόνια, οπότε η επιστροφή της στις σελίδες του Playboy θα προσφέρει σίγουρα μια νοσταλγική στιγμή τόσο για την Ηλέκτρα όσο και για τους μακροχρόνιους θαυμαστές της.

Η πρώην προστατευόμενη του Prince έχει γδυθεί στις διάφορες εκδόσεις του περιοδικού δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, καθιστώντας την ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα του Playboy όλων των εποχών, δίπλα στην Πάμελα Αντερσον και την Aννα Νικόλ Σμιθ.

Η Ηλέκτρα έκανε μια αναφορά στο παρελθόν της στο Playboy φορώντας ένα κοστούμι Playboy Bunny με λεοπάρ μοτίβο στο The Abbey στο West Hollywood την περασμένη εβδομάδα.

Επέδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με το κοστούμι με το ζωικό μοτίβο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια πλατφόρμας.

Advertisement

Η Ηλέκτρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Playboy το 1996 σε μια σειρά γυμνών φωτογραφιών, η οποία αποτέλεσε το εφαλτήριο της καριέρας της.

Την επόμενη χρονιά ξαναγδύθηκε για το περιοδικό, αλλά μόνο το 2000 κατάφερε τελικά να κερδίσει το εξώφυλλο.

Advertisement

Εκείνη την εποχή, η Ηλέκτρα βρισκόταν στο αποκορύφωμα της επιτυχίας της πρώτης ταινίας «Scary Movie».

Κόσμισε δύο ακόμη εξώφυλλα του αμερικανικού Playboy το 2003 και το 2009, εκτός από τα αμέτρητα εξώφυλλα διεθνών εκδόσεων του περιοδικού.

Η Ηλέκτρα έχει πλέον στραφεί στο OnlyFans, εντασσόμενη στην πλατφόρμα το 2022, αφού συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια.

Advertisement