Η Γκιουλέρ Ερντογάν, 27χρονο μοντέλο, σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την τουρκική αστυνομία, σύμφωνα με ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τη The Sun, το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Απριλίου στην Κερασούντα (Γκιρεσούν) στην Τουρκία. Η κάτοχος του τίτλου «Μις Ευρώπη- Κόσοβο» είχε βγει το βράδυ με την οικογένειά της και μετά πήγε σε κλαμπ με φίλους. Όπως μετέδωσε το CNN Turk, φέρεται να προσπάθησε να γυρίσει σπίτι της με το αυτοκίνητο έχοντας πιει, μα έπεσε σε έλεγχο της αστυνομίας. Το αλκοτέστ έδειξε επίπεδο τριπλάσιο του ορίου και η ίδια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με τα πόδια προσπαθώντας να ξεφύγει- με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό, σε αυτοκινητόδρομο που βρισκόταν από κάτω, και να την χτυπήσει αυτοκίνητο. Ασθενοφόρο έσπευσε επί τόπου μα απλώς επιβεβαίωσε τον θάνατό της.
Beauty queen dies in bridge plunge while 'fleeing police' after night out https://t.co/BgwA6HfyN5 pic.twitter.com/RtsoqHn0uF
— The Sun (@TheSun) April 8, 2025
Kosova Avrupa Güzeli Güler Erdoğan Giresun'da ölü bulunduhttps://t.co/DnEpyTeZnb pic.twitter.com/9M8nJHRtKm
— Cumhuriyet (@cumhuriyetgzt) April 3, 2025
⚡️Avrupa Güzeli'nin feci ölümü!
— Haberler.com (@Haberler) April 3, 2025
▫️Bayram tatili için Giresun'a giden Kosova Avrupa Güzeli Güler Erdoğan (27), polis kontrolünde alkollü olduğu tespit edilince yaya olarak kaçtı.
▫️Üst geçitten geçerken yola düşen genç mankenin üstünden otomobil geçtiği öne sürüldü.
▫️Olay… pic.twitter.com/BqSd9A9quk
Η Γκιουλέρ είχε γίνει γνωστή μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και είχε συμβόλαια ως μοντέλο με γνωστά brands. Οι αναρτήσεις της κατέβηκαν από το Instagram και στη θέση τους μπήκε μια ανακοίνωση της οικογένειάς της, που γράφει «μην πιστεύετε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση για τον θάνατο της κόρης, αδελφής και φίλης μας Γκιουλέρ Ερντογάν…έχασε τη ζωή της ως αποτέλεσμα τραγικού ατυχήματος. Ως η οικογένειά της, ήμασταν στο πλευρό της την ώρα του περιστατικού».
Bayram tatili için memleketi Giresun'a gelen Kosova Avrupa Güzeli Güler Erdoğan, iddiaya göre alkollü olarak polis kontrol noktasına girdi.
— gdh (@gundemedairhs) April 3, 2025
Otomobilini bırakıp yaya olarak kaçan Güler Erdoğan, üst geçitten yola düşerek hayatını kaybetti.
(DHA) pic.twitter.com/RQ0xDSwg2r
Giresun’a bayram tatiline giden 27 yaşındaki genç manken Güler Erdoğan, iddiaya göre alkollün etkisiyle üst geçitten atladı ve üzerinden araç geçti.
— Asayiş Berkemal (@asayisberkemal0) April 2, 2025
Genç manken olay yerinde hayatını kaybetti. pic.twitter.com/4T4NjWp9ox