Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα το όνομα και οι φωτογραφίες της από την ΕΛ.ΑΣ.
Ελληνική Αστυνομία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της 33χρονης, που κατηγορείται για την αρπαγή της μαθήτριας, 10 ετών, κοντά σε σχολείο της Κάτω Τούμπας.

Πρόκειται για την:

ΜΟΥΡΘΟΥ Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας , γεν. 1987.

Ελληνική Αστυνομία

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κατηγορούμενη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της και πήρε το δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Θηβών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δημοφιλή