Αυτό είναι το ακυρωμένο βιντεοπαιχνίδι «Scarface 2» που θα λάμβανε χώρα στο Λας Βέγκας

Το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε από την Radical Entertainment για κονσόλες και PC.
.
.
Twitter

Με καθυστέρηση 13 ετών, ήρθε στη δημοσιότητα υλικό από ένα ακυρωμένο βιντεοπαιχνίδι που θα βασιζόταν στη σειρά «Ο Σημαδεμένος 2».

Ο τίτλος Scarface 2 ετοιμαζόταν από την Radical Entertainment και πρώην συνεργάτες του στούντιο έδωσαν το σχετικό υλικό στη δημοσιότητα.

Σε αυτό περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τον κόσμο και gameplay video από διάφορες περιοχές, όπως ένα καζίνο και κάποια γκαράζ. Η ιστορία του τίτλου θα περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή του Τόνυ Μοντάνα, ο οποίος αναζητά εκδίκηση από τον πρώην συνεργάτη του, Αλεχάνδρο Σόζα.

Η Radical Entertainment εργάστηκε σε πολλά παιχνίδια του PS2, το 2005 εξαγοράστηκε από την Vivendi Universal Entertainment και το 2008 πέρασε στα χέρια της Activision.

Το Scarface: The World if Yours έκανε το ντεμπούτο του στο PlayStation 2, στο Xbox και στο PC το 2006, αλλά δεν ήταν ακριβώς sequel της θρυλικής ταινίας του 1983 με τον Al Pacino, αλλά αντ’ αυτού, το παιχνίδι έκανε κάποιες αλλαγές που άλλαξε το τέλος της ταινίας, με αποτέλεσμα ο Tony Montana θα επιζήσει και να ξεκινάει ένα ταξίδι για εκδίκηση.