Αλ Πατσίνο: Στα Οσκαρ του 1975 ήμουν τόσο μαστουρωμένος που τα είχα χαμένα

«Χρειάστηκα την βοήθεια του Τζεφ Μπρίτζες».
Matt Sayles/Invision/AP

Ο Αλ Πατσίνο, εμφανίστηκε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, στην εκπομπή του ABC, «Jimmy Kimmel Live», προκειμένου να μιλήσει για την τελευταία ταινία στην οποία είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών, «Ο Ιρλανδός», η οποία έχει λάβει δέκα υποψηφιότητες στα επερχόμενα βραβεία Οσκαρ, κάνοντας μάλιστα, μία ιδιαίτερα «πικάντικη» αποκάλυψη, για το παρελθόν του.

Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, ζήτησε από τον Αλ Πατσίνο να μοιραστεί ιστορίες από παλαιότερες υποψηφιότητες που είχε λάβει. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, αυτή των Οσκαρ του 1975 και την ταινία «Ο Νονός 2».

«Πήγα με έναν φίλο μου. Είχα πάρει κάποιες ουσίες βέβαια. Δεν ήμουν ακριβώς ο εαυτός μου».

«Ημουν πολύ χαλαρός. Αραχτός στην καρέκλα μου και απολάμβανα το σόου. Κάποια στιγμή, μέσα στο «χάσιμο» μου γυρνάω και λέω στον Τζεφ Μπρίτζες, τον οποίο συναντούσα για πρώτη φορά».

«Δε νομίζω πως θα βραβεύσουν την κατηγορία Καλύτερος Α′ Ανδρικός Ρόλος».

«Τι εννοείς με ρωτάει».

«Εννοώ πως είμαστε εδώ μία ώρα και προκοπή δεν έχουμε δεί και το σόου τελειώνει».

«Με κοίταξε με ένα ύφος, που δεν θα ξεχάσω ποτέ, σα να μου έλεγε, από ποιόν πλανήτη κατέβηκες εσύ; Μα το σοόυ είναι τρεις ώρες μου απάντησε».

«Αυτό ήταν. Κατέρρευσα. Ανναρωτήθηκα πως θα περάσουν οι άλλες δύο ώρες».

«Φαντάζομαι πόσο μαστουρωμένος ήσουν, για να χρειαστεί ο Τζεφ Μπρίτζες να σου πεί τι γίνεται», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής, Τζίμι Κιμελ, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Ο Αλ Πατσίνο, έχει προταθεί για Οσκαρ Β′ Ανδρικού Ρόλου, για την ταινία «Ο Ιρλανδός», μαζί με τους Τομ Χανκς - «A Beautiful Day in the Neighborhood», Αντονι Χόπκινς - «Οι Δύο Πάπες», Τζο Πέσι - «Ο Ιρλανδός» και Μπραντ Πιτ - «Κάποτε...στο Χόλιγουντ».

Πηγή: popculture

Δημοφιλή