Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 2 Οκτωβρίου.
Abu Dhabi, Etihad Towers complex.
Abu Dhabi, Etihad Towers complex.
Buena Vista Images via Getty Images

Να, εν μέσω πανδημίας, ένα ακόμη ευχάριστο νέο από τον χώρο των
αερομεταφορών.

Η Wizz Air Abu Dhabi, ο νεότερος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων
Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σήμερα το δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι - Αθήνα,
από τις 2 Οκτωβρίου 2020 και με τιμές από 29,99 ευρώ, για απλή μετάβαση.

Η Wizz Air, είναι η μεγαλύτερη low-cost αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη. Πετά με στόλο που αποτελείται από 124 αεροσκάφη
τύπου Airbus A320 και A321 και μετακίνησε 40 εκατομμύρια επιβάτες κατά το
οικονομικό έτος 2020, που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020. Τώρα, η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου στο εκτενές δίκτυο της Wizz Air στην Αθήνα, αντανακλά τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας και της Ελλάδας.

Οι πτήσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία, προσθέτουν περισσότερες από 70.000 θέσεις ετησίως στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και προσφέρουν σύνδεση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με ένα νέο προορισμό όλο το χρόνο.

Στο πλαίσιο των νέων πρωτοκόλλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, τόσο τα
πληρώματα όσο και οι επιβάτες φορούν υποχρεωτικά μάσκες προσώπου, ενώ,
επιπλέον, τα πληρώματα φορούν υποχρεωτικά γάντια. Τα αεροσκάφη
της Wizz Air υπόκεινται τακτικά σε προηγμένη διαδικασία απολύμανσης με αντιικό και, κατόπιν του καθημερινού αυστηρά προγραμματισμένου καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροσκάφη απολυμαίνονται επιπλέον κατά τη διάρκεια της νύχτας με το ίδιο αντιικό διάλυμα. Αντισηπτικά μαντηλάκια παρέχονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδο στο αεροσκάφος, τα περιοδικά έχουν αφαιρεθεί από το αεροσκάφος και για όλες οι αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενθαρρύνεται η ανέπαφη πληρωμή.

Ζητείται από τους επιβάτες να τηρούν τις φυσικές αποστάσεις βάσει των μέτρων των τοπικών αρχών υγείας και οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να
πραγματοποιούν ηλεκτρονικά πριν από την πτήση όλες τις αγορές
υπηρεσιών (π.χ. check-in αποσκευών, προτεραιότητα WIZZ, ταχεία εξυπηρέτηση ελέγχου ασφαλείας), προκειμένου να ελαχιστοποιείται κάθε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο.