ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/02/2021 09:26 EET | Updated 16/02/2021 12:27 EET

Αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί στην Αττική

Τι θα γίνει με τα "χαμένα" ραντεβού.

Eurokinissi
Eurokinissi

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται τελικά όλοι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής.  

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων, αναφέρει σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Θεμιστοκλέους.

Νωρίτερα το υπ.Υγείας είχε ανακοινώσει αναβολή των εμβολιασμών που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν έως τις 10:30π.μ αλλά καθώς δεν φαίνεται να  υπάρχει εκτόνωση των καιρικών φαινομένων ή κάποια βελτίωση στους δρόμους προς διευκόλυνση των μετακινήσεων, η αναβολή όλων των εμβολιασμών κρίθηκε προφανώς αναγκαία.