Άνδρας έκανε τηλεφώνημα για ψεύτικη βόμβα σε αεροπλάνο για να ζητήσει σε ραντεβού αεροσυνοδό

Σίγουρα αυτός ο άνδρας δεν το βάζει κάτω με τίποτα.
CT757fan via Getty Images

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνδρας για να ζητήσει σε ραντεβού μια γυναίκα; Σίγουρα αυτός ο άνδρας δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ακόμα και αν χρειαστεί να πάρει δραστικά μέτρα.

Ένας άνδρας, σερβικής καταγωγής, έκανε τηλεφώνημα, για επικείμενη βομβιστική επίθεση σε αεροσκάφος της αεροπορική εταιρεία της Lufthansa, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κρατήσει την αεροσυνοδό που ήθελε να ζητήσει σε ραντεβού στην χώρα.

Ο άγνωστος άνδρας ηλικίας 65 ετών συνάντησε δύο γυναίκες αεροσυνοδούς στο Βελιγράδι την Τετάρτη το βράδυ και τις προσκάλεσε στο δείπνο. Εκείνες, όμως, αρνήθηκαν.

Όταν δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με καμία από τις δύο για να βγει ραντεβού, κάλεσε απεγνωσμένα το Υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας και ανέφερε πως υπήρχε βόμβα στο αεροσκάφος.

Vladographer via Getty Images

Εκατό τριάντα άτομα και πέντε μέλη του πληρώματος εκκένωσαν το αεροπλάνο και ειδικευμένες αστυνομικές μονάδες έψαξαν το Airbus A320, έγραψε το Reuters, επικαλούμενο τη Σερβική κρατική τηλεόραση.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας εξέδωσε δήλωση την Πέμπτη: «Το πρωί στις 6:00 π.μ. άγνωστος κάλεσε και ανέφερε ότι υπήρχε βόμβα στο αεροπλάνο που προοριζόταν για τη Φρανκφούρτη».

Η αστυνομία έψαξε και εντόπισε την κλήση που έγινε από τον άνδρα και τον συνέλαβαν την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η εισαγγελία είπε στα σέρβικα μέσα ενημέρωσης το Σάββατο ότι ο άνδρας βρισκόταν υπό κράτηση μέχρι να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Δημοφιλή