Αντίδραση Κασσελάκη για το ομοφοβικό σχόλιο του Δημήτρη Κυριαζίδη της ΝΔ

«Ο πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία έδρα, για να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια»
Eurokinissi

Την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος σε αναφερόμενος στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ είπε «ο, η πρόεδρος» σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε; Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο “ο” ή “η” μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν», αναφέρει στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι «συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ».

«Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δεν ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή. Ο πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας», συνεχίζει και καταλήγει:

«Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές. Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή