ΔΙΕΘΝΕΣ
03/05/2019 07:58 EEST | Updated 03/05/2019 08:37 EEST

Απαγχονισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου η πρώην Μις Ουρουγουάη

Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο κεντρικού ξενοδοχείου στο Μεξικό.

Νεκρή μέσα στο μπάνιο δωματίου κεντρικού ξενοδοχείου στο Μεξικό βρέθηκε η πρώην Μις Ουρουγουάη η οποία έχει κερδίσει τον τίτλο το 2006.

Η Φατίμα Ντάβιλα Σόσα, ηλικίας 31 ετών βρέθηκε, σύμφωνα με το ABC News, απαγχονισμένη και οι αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία. Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις τείνουν προς το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

View this post on Instagram

#modelwork #photography #sunset

A post shared by Fatimih Davila (@fatimihdavila) on

 

Εξάλλου στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα γυναικών που ταξιδεύουν στη χώρα μετά από προσκλήσεις για δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Σύντομα όμως αποδεικνύεται πως αυτές είναι ψευδείς και οι γυναίκες πέφτουν εκτός από θύματα εξαπάτησης και θύματα εκβιασμού προκειμένου να ενταχθούν στα τοπικά δίκτυα πορνείας. Σε κάποιες περιπτώσεις, γυναίκες που αρνήθηκαν, βρέθηκαν δολοφονημένες.

Οι αρχές γνωρίζουν πως η 31χρονη, η οποία τα εργαζόταν ως μοντέλο, ταξίδεψε στο Μεξικό στις 23 Απριλίου ενώ αναμενόταν να κάνει συνέντευξη για μια δουλειά. 

Η κοπέλα είχε εκπροσωπήσει επίσης τη χώρας της στον διαγωνισμό Μις Υφύλιος επίσης το 2006 και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.  

View this post on Instagram

#photography #fashion #model

A post shared by Fatimih Davila (@fatimihdavila) on

View this post on Instagram

#work #fotodeldia

A post shared by Fatimih Davila (@fatimihdavila) on