Από το μπικίνι στο τρικίνι: Η νέα τάση της μόδας για την θάλασσα

Για καλύτερη προστασία από τον κορονοϊό με στιλ.
Το τρικίνι είναι η νέα τάση μαγιό που θα φορεθεί στις παραλίες.
NurPhoto via Getty Images
Το τρικίνι είναι η νέα τάση μαγιό που θα φορεθεί στις παραλίες.

Δεν είναι το αξεσουάρ που ζητήσαμε, αλλά με την πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης ενάντια στον κορονοϊό ίσως θα πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Με την σύσταση της μάσκας σε χώρους όπου υπάρχουν πολλά άτομα, γίναμε περισσότερο δημιουργικοί όσον αφορά τα αυτοσχέδια αξεσουάρ προστασίας, με τα οποία κυκλοφορούμε για να προφυλάξουμε τον εαυτό και τους γύρω μας. Καθώς πλέον οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και η πρόσβαση σε παραλίες έχει επιτραπεί, κυκλοφόρησε ακόμα μια ανερχόμενη τάση για ασφαλές κολύμπι: το τρικίνι.

Η ιταλική εταιρεία μαγιό Elexia Beachwear ήταν η πρώτη που σχεδίασε και κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το τρικίνι, ένα μαγιό μπικίνι το οποίο έχει συνοδευτικό αξεσουάρ μια μάσκα ίδιου ή παρόμοιου σχεδίου.

Η σχεδιάστρια Τιτσιάνα Σκαραμούτσο παρουσίασε αρχικά την ιδέα ως αστείο στην οικογένειά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του New York Post. Τώρα, δέχεται παραγγελίες από παντού. Το κατάστημα της Σκαραμούτσο επαναλειτουργεί, όπως και πολλά άλλα καταστήματα στην Ιταλία. Μάλιστα, η Elexia Beachwear κοινοποίησε και μια σειρά από οδηγίες για την είσοδο στο κατάστημα.

Το κόστος των μαγιό διαφέρει. Τα τρικίνι που δημοσιεύτηκαν στο Instagram κυμαίνονται στα 50-60 ευρώ και οι συνοδευτικές μάσκες, άλλα 10 ευρώ ξεχωριστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Elexia 🌹🌹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) στις

Πηγή: HuffPost US