Αριάνα Γκράντε: Γιατί δεν θα παραβρεθεί στα Grammys 2019

Η διαφωνία με τους παραγωγούς της τελετής για τα τραγούδια που επρόκειτο να ερμηνεύσει.
Rich Fury/Invision/AP

Η Αριάνα Γκράντε όχι μόνο δεν θα τραγουδήσει, αλλά δεν θα παραβρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων Grammys στις 10 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε διαφωνία με τους παραγωγούς της τελετής για το ποια τραγούδια επρόκειτο να ερμηνεύσει live στη σκηνή. Πηγές αναφέρουν ότι η Γκράντε προσβλήθηκε μετά την άρνηση των παραγωγών να τραγουδήσει το πρόσφατο και επιτυχημένο σίνγκλ, «7 Rings». Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν συζητήσεις για το αν το τραγούδι θα βρισκόταν στο medley επιτυχιών που θα παρουσίαζε η Γκράντε, όμως εκείνη απέσυρε τη συμμετοχή της όταν οι παραγωγοί επέμεναν στην επιλογή των τραγουδιών.

Η πηγή πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους προϋποθέσεις δεν έχουν επιβληθεί σε άλλους καλλιτέχνες της τελετής. Ωστόσο, κανένας από τους συντελεστές των Grammys δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε σχόλια, σχετικά με το γεγονός.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στην περσινή τελετή, όταν οι παραγωγοί απόρριψαν το αίτημα της Lorde να ερμηνεύσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι από το άλμπουμ της, «Melodrama» και αντί αυτού της προσέφεραν μια θέση κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της τελετής στον Τομ Πέτι. Η Lorde αρνήθηκε.

Η Γκράντε είναι υποψήφια για βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας σε Ποπ Τραγούδι για το «God Is a Woman» και Καλύτερου Ποπ Άλμπουμ για το «Sweetener» από το 2018.

Πηγή: Variety