Αγνώριστη η Lady Gaga στο εξώφυλλο του New York Magazine

Πώς η δημοφιλής τραγουδίστρια «μεταμορφώθηκε» για το ρόλο της στο «A Star Is Born»
Mario Anzuoni / Reuters

Η Lady Gaga δεν έχει σταματήσει τις μεταμφιέσεις, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο New York Times Magazine.

Από τη δημιουργία τραγουδιών, εικονικών performances, τις sold-out συναυλίες, την «τρομακτική» ερμηνεία στη σειρά του Ράιαν Μέρφι «American Horror Story» και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόσφατη ταινία «A Star Is Born», η Gaga βρίσκεται σε μια «χρυσή» περίοδο της καριέρας της. Εκείνη που θα την επιβραβεύσει στην Οσκαρική κούρσα. Η Gaga χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο ως επανεφεύρεση του εαυτού της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετέχει στη νέα εκδοχή της ταινίας σε σκηνοθεσία Μπράντλει Κούπερ, στην οποία υποδύεται την Άλι, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια/τραγουδοποιό, που με τη βοήθεια του μουσικού Τζακ, γίνεται γνωστή παγκοσμίως.

Το εξώφυλλο του περιοδικού κατέγραψε αυτό το φαινόμενο μετάβασης από το τραγούδι στον κινηματογράφο, με φωτογραφίες στις οποίες η Gaga μοιάζει αγνώριστη. «Συνεχίζω και μετατρέπομαι σε ένα νέο κέλυφος του εαυτού μου», είπε. Αλλά για την ίδια, δεν είναι μόνο ακόμα μια υποκριτική ερμηνεία, πρόκειται για μια ενσάρκωση της κάθε περιόδου στη ζωή της, έχοντας περίπου τα ίδια συναισθήματα όταν υιοθετεί ένα νέο στυλ στη μουσική και την εμφάνισή της κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα μουσική.

Η φωτογράφος του εξωφύλλο, Μέριλιν Μίντερ καταφέρνει και βγάζει προς τα έξω το νέο πρόσωπο της Lady Gaga και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

View this post on Instagram

@ladygaga in the @nytmag

A post shared by Marilyn Minter (@marilynminter) on