EW: Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper μιλούν για την ξεχωριστή εμπειρία τους στο εξώφυλλο του «A Star Is Born»

EW: Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper μιλούν για την ξεχωριστή εμπειρία τους στο εξώφυλλο του «A Star Is Born»

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που η Lady Gaga υπέγραψε το συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο κινηματογραφικό remake «A Star Is Born», σε σκηνοθεσία του Bradley Cooper.

Μετά από μήνες γυρισμάτων, ένα επίσημο trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει και την ανακοίνωση της πρεμιέρας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ταινία αναμένεται να παρουσιαστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού, τον Σεπτέμβριο.

Η Lady Gaga και ο -σκηνοθέτης για πρώτη φορά- Bradley Cooper, κοσμούν το εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly για αυτή την εβδομάδα, καθώς αποκαλύπτουν περισσότερα για την εμπειρία τους στο πρότζεκτ, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

«Πολλοί άνθρωποι μου είπαν “μην το κάνεις σε παρακαλώ”, άνθρωποι τους οποίους σέβομαι και οι οποίοι νοιάζονται για μένα», αποκάλυψε ο Copper, αναφερόμενος στο γεγονός ότι την ταινία θα αναλάμβαναν άλλοι σκηνοθέτες, πριν εγκαταλείψουν την ιδέα και εκείνος προτείνει να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Όσον αφορά τη Lady Gaga, η ταινία «αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και δημιουργικής αυτοπεποίθησης». «Το να παρακολουθώ τον Bradley να εργάζεται, ήταν υπέροχο. Κι επίσης το γεγονός ότι πίστεψε σε μένα-με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου και απλά αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που είχα αυτή την εμπειρία».

Αυτή θα είναι η τέταρτη εκδοχή του «A Star Is Born», σε μια γνωστή ιστορία αγάπης. «Και οι δυο θελήσαμε να πούμε μια αληθινή ιστορία αγάπης, γιατί αν το κάνουμε σωστά, όλοι θα μπορέσουν να ταυτιστούν. Αν είσαι αρκετά τυχερός, βρίσκεις την αγάπη και αν τη χάσεις, χάνεις την αγάπη της ζωής σου και αυτό πηγαίνει την ψυχολογία σου από τα πολύ ψηλά, στα πολύ χαμηλά στη ζωή σου, αντίστοιχα», λέει ο Cooper στο βίντεο του EW.

«Αυτή η ταινία, είναι μια ιστορία που γνωρίζω και είναι μέρος της αληθινής μου ζωής. Και επίσης το να έχω τον Bradley να περνάει χρόνο μαζί μου και να με ρωτάει για τις εμπειρίες μου, μεγαλώνοντας στη μουσική βιομηχανία και αυτό να είναι και στη θεματική της ταινίας, είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα», προσθέτει η Gaga.

Για την Gaga, αυτό θα είναι ένα πολυάσχολο φθινόπωρο, καθώς εκτός από την προώθηση της ταινίας, ετοιμάζει και τις επερχόμενες συναυλίες στο Las Vegas.