Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε τη 16χρονη βαφτισιμιά του

Προφυλακιστέος ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός, που παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις.
.
.
Eurokinissi

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 78χρονου μάγου κατηγορούμενου για υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθησης μίας ανήλικης στη Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη (Σχετ. το από 22-03-2023 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών

Δείτε τις φωτογραφίες του 78χρονου:

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου μάγου που βίαζε τη 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική

.
.
astynomia.gr
.
.
astynomia.gr
.
.
astynomia.gr
.
.
astynomia.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοφιλή